|
|
#1 |
|
Junior Member
Giriş Tarihi: Mar 2010
|
![]() 1-Fulden Uras- Aşkından Ölmem Mi Lazım Söz: Yasemin Pulat Müzik: Phoebus Tassopoulos 2-Fulden Uras-Lafı Uzatmadan (Feat Özgür B.) Söz & Müzik: Feyyaz Kuruş 3-Fulden Uras-Geleceğimiz Söz & Müzik: Serdar Ortaç 4-Fulden Uras-Ayrılık Budalası Söz & Müzik: Serdar Ortaç 5-Fulden Uras-Msn (Feat. Özgür B.) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Olcay Anar, Alev Gazener 6-Fulden Uras-Hadi Kalbim Söz: Yasemin Pulat Müzik: Bora Yalçınduran 7-Fulden Uras-Severek Ayrılalım Söz & Müzik: Orhan Gencebay 8-Fulden Uras-O Sevmedi Söz & Müzik: Burak Buluç 9-Fulden Uras-Zalim Dünya Söz & Müzik: Fulden Uras 10-Fulden Uras-Sensiz Sabah Olmuyor Söz: Aşkın Tuna Müzik: Feyyaz Kuruş 11-Fulden Uras-Gidiyorum Söz: Fulden Uras Müzik: Burak Buluç 12-Fulden Uras-Hadi Yüreğim Söz: Yasemin Pulat, Natalia Germanou Müzik: Phoebus Tassopoulos 13-Fulden Uras-Budur Halim Söz: Yasemin Pulat Müzik: Phoebus Tassopoulos 14-Fulden Uras-Bonus Track: Bensiz Olsun (2010) Söz & Müzik: Serdar Ortaç |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Benim En Cok Sevdigim Sarki ...ZALIM DÜNYA
Yilin Sarkisi!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
Giriş Tarihi: Dec 2009
|
canımsın alperen
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Bütün albüm şahane bende bu aralar Phoebus Tassopoulos bestelerini toplama hastalığı var zaten bu da diğer etken
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Bol Klipli Bi Albüm Olcak =)) Ya Kacgndr heyecandan karnima agrilar giriyo... nasi klipler olcak aceba ya :S offf bekleyemiyorum
)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|